Zaterdag 25 maart ’17 – Doe-Da-G!

tuinopruim en voedselbospadenaanleg

Lente! We steken nog eens de handen uit de mouwen voor de gezamenlijke delen in ’t landhuis.

Het doel is vooral de tuin wat netjes maken; we verzamelen afval en brengen dit naar het containerpark. Voor mensen die een tuintje hadden vorig jaar: we vragen om alles wat je zelf ingebracht hebt in je tuin ook zelf opnieuw mee te nemen. Wie echter deze dag meehelpt  bij de gemeenschappelijke delen kan het eigen afval ook kwijt bij ons.

Verder nodigen we je uit om samen met een groep vrijwilligers de paden van het voedselbos aan te leggen en idealiter de paden rondom de moestuinen. De dag zelf is ook het grotere plan van ’t landhuis opnieuw beschikbaar en gezien de tuinwerkgroep deze maand al goed werk geleverd heeft met het tuinmateriaal kunnen we die dag verder vlotjes te werk gaan. Iets na de middag is er soep en brood voorzien, neem gerust je picknick mee natuurlijk.BELANGRIJK; bij SLECHT weer die de bovenstaande taken verhindert nodigen we jullie uit om dit op 1 april te doen (dit is geen aprilgrap trouwens 😉 )

Infosessie om 15.00 u 

Mogelijk zijn nog wat tuintjes beschikbaar en dan kan je aansluiten bij het infosessiemoment om 15.00 uur. Hier wordt het reglement, de werking en de engagementsverklaring voorgesteld. Stuur een mail naar warmoezeniers@gmail.com voor meer info of om zeker te zijn of er nog tuintjes beschikbaar zijn.

Ook wie wil meedraaien in de collectieve tuin of mee wil werken aan het voedselbosproject is hier van harte welkom!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s